Our website uses cookies. By using our website, your agree to our Privacy Policy.
I Accept
Containers for Sale & Hire. Delivery world-wide! Quick quote CALL US: +852 8193 0821
Home Projects Tuin van Bret

Tuin van Bret 0 Tuin van Bret 1 Tuin van Bret 2 Tuin van Bret 3 Tuin van Bret 4


Share this project now!

Want to share this project with your colleagues or friends? You can! Click on one of the buttons below and your shares this project.Tuin van Bret


CBOX Containers Netherlands BV is begonnen met de oplevering van de tweede fase in het project “ Tuin van Bret”.

Een tijdelijke, circulaire ‘tuin’ met creatieve werkplekken en voorzieningen als een wijngaard en een bijenpaleis. Dit was de droom van een groep initiatiefnemers voor een braakliggend kavel bij het Amsterdamse station Sloterdijk aan de rand van de Westhaven. De Tuin van Bret moet ertoe bijdragen dat het gebied rond het station meer betekenis krijgt voor de inwoners van de stad en het bruisende havengebied.Achter het plan zitten de initiatiefnemers van het horecapaviljoen Bret. Onder meer Studio Valkenier, bekend van de bottom-up initiatieven Hanneke’s Boom en De Ceuvel, is bij de Tuin van Bret betrokken. Als het aan de groep ligt wordt de tuin zo snel mogelijk in gebruik genomen.

De Tuin van Bret wordt gerealiseerd op een driehoekige kavel wat tegen het Orlyplein aan ligt. Behalve een tuin bestaan de plannen uit verschillende paviljoens waarin onder andere werkplekken komen. Er is ruimte voor allerlei initiatieven op het gebied van creativiteit, cultuur en food. Zo zijn er al plannen voor een microbrouwerij, bijenpaleis, wijngaard en zelfs een kerktoren.De verschillende paviljoens zijn een vervolg op BRET Bar wat iedereen waarschijnlijk herkent aan de opvallende constructie van zeecontainers naast station Amsterdam Sloterdijk. Ook de tweede fase wordt op een zeer creatieve manier weer volledig opgetrokken vanuit zeecontainers. CBOX Containers is verantwoordelijk voor de levering, modificatie en installatie van de verschillende paviljoens. In de werkplaats van CBOX (gelegen in de Amsterdamse Westhaven) zijn alle voorbereidende werkzaamheden gedaan zodat de complete samenstellingen als een pre-fab bouwwerk snel en efficient geplaatst kan worden.

Vandaag is het eerste paviljoen succesvol geplaatst en de komende weken zullen de resterende constructies worden opgeleverd verteld Miquel Tjong a Hung van CBOX Containers.

Dit is het grote voordeel van zeecontainers, snel, efficient en relatief goedkoop bouwen vervolgd Tjong a Hung We zien steeds vaker dat onze klanten creatieve toepassingen bedenken gebaseerd op zeecontainers. Je kunt hierbij denken aan een tuinhuis, bungalows, een bar op evenementen maar we zijn bijvoorbeeld ook bezig om in Almere enkele woningen volledig vanuit zeecontainers te realiseren. Meer hierover in de volgende uitgave van Zeehavens Amsterdam.


About CBOX
Address
17/F, Yue Hing Building,
103 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong


Phone +852 8193 0821
E-mail hk.sales@cboxcontainers.com